Jukeboxfyn
  .. leverancer til tiden og altid den bedste kvalitet
 
 
popcorn02.jpg
popcorn01.jpg
sumobryder02.jpg
sluchice01.jpg
bokser02.jpg
jukebox01.jpg
sumobryder01.jpg
jukebox03.jpg
bokser.jpg
jukebox02.jpg
 
   
     
 

Velkommen til JukeboxFyn.dk - Udlejning af festudstyr

  Information

Jukeboxfyn tilbyder udlejning af jukebox, jukeboks, karaoke, popcorn, slushice. Udlejning af fest musik og underholdning til festen på Fyn. Jukebox Fyn er startet den 1. juni 2005, hvor Thomas Bonde, Svendborg, købte Fyns Automat Service's jukeboxudlejning og karaokeudlejning på Fyn.

 

Jukebox/Slushice tilbud.

Læs mere her.

 

Så er det med at få styr på Bryllup, Konfirmationen eller Firmafesten.

Nu også Sumobryder dragter. 

læs mere her.

 

2016 tilbud:

 

Måske Fyns Billigste jukebox udlejning. Læs Mere


Efter overtagelsen er sortimentet udvidet til også at omfatte udlejning af Slushice, popcorn & isterning maskine.
I løbet af år 2007 er der også kommet udlejning af sumobryderdragter. JukeboxFyn har i 2008 fået leveret den første digitale jukeboks.

JukeboxFyn udvider løbende samarbejdet med andre udlejere af fest og event udstyr, så skal I leje en Rodeotyr til jeres næste polterabend, events eller firmafest på Fyn, så ring eller send en mail, så hjælper vi med at skaffe den også.

Jukebox Fyn udlejer og leverer gratis jukebox på hele Fyn med base i Svendborg.  Alle lejede aktiviteter er forsikret på behørig vis med en ALL RISK erhvervsforsikring. 

Alle udlejninger der bestilles ved Jukebox Fyn er dækket af døgnservice, så hvis der skulle opstå problemer eller spørgsmål vedrørende det lejede under festen kan vi altid kontaktes telefonisk.

Som vores navn siger leverer vi til alle fester på Fyn. Er det Odense, Bogense, Assens, Otterup, Brenderup, Middelfart eller Bagenkop festen skal holdes kommer vi gerne og stiller op til jeres fest.

Thomas Bonde - Indehaver

Telefon 70210403

CVR. 26435102

 


Levering er altid gratis ved leje af Jukebox ved Jukebox Fyn. Levering af jukebox vil som udgangpunkt ske i tidsrummet 08:00 til 16:00.

 

Lej en Jukebox