Jukeboxfyn
  .. leverancer til tiden og altid den bedste kvalitet
 
 
bokser.jpg
jukebox03.jpg
bokser02.jpg
sumobryder02.jpg
sumobryder01.jpg
popcorn01.jpg
jukebox02.jpg
jukebox01.jpg
sluchice01.jpg
popcorn02.jpg
 
   
     
 

Hoppeborgs kursus - Nyt fra Jukebox Fyn

  Information

Kursus bestået i opstilling af børneforlystelser og mekaniske forlystelser.

Foreningen af Danske Festudlejere i Danmark står i samarbejde med 3F, HTS, Servicefagenes Uddannelses Sekretariat og AMU NordJylland bag dette kursus.

Kurset formål er skal sikre at lejerne af børne forlystelser (primært hoppeborge) samt mekaniske forlystelser (Rodeotyr, by tog, karuseller) kan regne med at det er mandskab der kender til, samt overholder de regler og lovgivning der er på området.

 

Kurset blev afholdt ved Ranum Telt udlejning som ligger lokaler og aktiviteter til kursisterne. På kurset gennemgår man tjek af hoppeborg, opstillingregler, vindforhold, vedligholdelse af hoppeborg, førstehjælp, brand bekæmpelse samt meget mere.

 

Dette skulle gerne udmynte sig i en højre kvalitet i udlejnings branchen, hvor man kan forvente at den enkelte leverandør af de forskellige aktiviteter kan vejlede om opstilling og sikkerhed ved benyttelse af aktiviteterne.

 

Jeg er personligt glad for at have gennemført og bestået denne uddannelse inden jeg begynder på udlejning af hoppeborge, rodeo tyr og ligende aktiviteter.

 

Jeg forventer at have udlejning af SYNEDE hoppeborge (de skal synes 1 gang årlig af enten Dansk Teknologisk Institut eller FORCA) klar ca. den 1 april i år. 

 

Husk altid for en sikkerheds skyld at spørge efter Synsbog, hos din udlejer, og tjek om den er synet inden for de seneste 12 måneder.

 

Med Venlig Hilsen

 

Thomas Bonde / JukeboxFyn snart med hoppeborg

 


Levering er altid gratis ved leje af Jukebox ved Jukebox Fyn. Levering af jukebox vil som udgangpunkt ske i tidsrummet 08:00 til 16:00.

 

Lej en Jukebox